responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 353


وجود در ترشى از بين نرود . مخصوصا در پختن ليمو عمانى و گوجه فرنگى اين موضوع را رعايت فرماييد .
اگر موقعى كه مركبات شيرين را از درخت مى كنند پوست آنها را به محلول پارافين آغشته نمايند و خلل و فرج پوست آنها را بگيرند ويتامين خود را حفظ خواهند كرد .
سبزيجات را در سايه خشك نماييد و آنها را در ظروف سربسته ريخته از نفوذ اكسيژن هوا محفوظ داريد تا ويتامين خود را حفط نمايند .
سيب زمينى را در خاك رس خشك و خارج از نفوذ هوا و نور نگاه داريد تا هم ويتامين خود را حفظ كند و هم سمى نشود .
خاصيت ضد پيرى آبليمو از خود ليمو زيادتر است .
ويتامين ( د ) به شما توصيه مى نماييم هنگامى كه به حمام مى رويد و دلاك با فشار كيسه ، چربى بدن شما را لوله مىكند و به كمك صابون آن را از بين مى برد ، به خاطر داشته باشيد كه اين چربيها در اثر اشعهء قرمز و حرارت آفتاب تبديل به ويتامين ( د ) مىشود .
ويتامين ( د ) در گوشت ماهى ، روغن كبد ماهى ، تودليهاى حيوانى ، شير ، خون گاو ، كره ، فندق ، سبزيجات ، نباتات تازه ، دانه كاكائو و بعضى قارچها وجود دارد .
ميوه‌ها و سبزيجات بايد در آفتاب بمانند تا ويتامين ( د ) آنها حفظ شود .
كمبود اين ويتامين نظم آهك و فسفر را مختل مى سازد و زنان بار دار و همچنين كسانى كه با كارهاى فكرى سر و كار دارند و نيز حسابداران ، بايد از اين ويتامين زيادتر استعمال نمايند .
كسانى كه زياد مطالعه مى كنند از اين ويتامين زياد مصرف دارند . اين ويتامين در شد اطفال و در آوردن دندان مؤثر است . در نرمى استخوان كودكان ، نرمى استخوان بزرگسالان در رعشه مربوط به غدد تيروئيد مفيد است . استفاده

353

نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 353
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست