نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي جلد : 1 صفحه : 314
رژيم شيرى براى معالجه و درمان درد ورم معدهء مزمن اشتباه بزرگ و خطرناكى است زيرا بطور قطع و يقين دلمه و لختههاى شير و مواد پروتئين دار ديگر ، علت و منشأ پيدايش اين بيمارى هستند و نمى توانند اين مرض را درمان كنند . اگر به عفونت معدى دچار هستيد بايد بكوشيد تا آن را از بين ببريد . مىتوانيد با ميوهها و سبزيهايى كه داراى خاصيت ضد عفونى هستند اين بيمارى را معالجه كنيد . يكى از منافع سير ، ضد عفونى كردن معده است مشروط بر اين كه زياد خورده نشود . در نتيجهء عمل آن ميكربهاى موذى و متعفن از بين مى روند و جاى خود را به ميكربهاى مفيد واگذار مىكنند و اين ميكربها هستند كه ويتامين ( ب ) به شما مى دهند و زيادى كلسترول را از بين مى برند و موى سر شما را سياه مى نمايند و فشار خون را پايين مى آورند و استعداد به سرما خوردگى و نزله را از بين مى برند . ولى اگر سير را زياد بخوريد ميكربهاى مفيد معده را هم مى كشيد و نتيجهء معكوس مى گيريد . بهترين بر طرف كنندهء بوى سير ، خوردن سبزى و كاهو است كه كلروفيل موجود در اين سبزيها دافع بوى سير مى باشد . ولى در اينجا هم يك شرط اساسى موجود است و آن اين است كه زياد نخوريم . اگر در غذاهاى ما ويتامينهاى ( ب ) نباشد دچار رخوت و سستى مى شويم و دستگاه گوارش نيز از سستى بىبهره نمانده و قدرت هضم و دفع غذا را از دست مىدهد ، در نتيجه غذايى كه بايد در بدن ما جذب شود در معده و رودهها مانده به مصرف غذاى هزاران ميكرب موذى مى رسد . بنابراين لازم است از غذاهايى كه سرشار از ويتامينهاى ( ب ) هستند زياد بخوريم تا معدهء ما به كار افتاده و تصفيه شود . گل لادن داراى خاصيت ضد عفونى است كه جهاز هاضمه را ضد عفونى
314
نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي جلد : 1 صفحه : 314