responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 313


ترشى زياد معده در اثر افراط در غذاهائى كه مواد آلبومينى دارند ( مثل گوشت ، گوشتهاى كنسرو شده ، ماهى ، گوشت شكار ، قارچ ، تخم مرغ ، پنير ، حبوبات انواع سوس و ادويه تند ) پيدا مىشود . زيرا اين غذاهاى معده را سنگين مى كنند و معده براى دفع آنها ترشح اسيدى را زياد كرده و در نتيجه مقدار زيادى اسيد در معده پيدا شده و باعث ترشى معده مى گردد و مزمن مىشود .
براى اشخاصى كه دچار بيمارى زيادى ترشى معده مى شوند ، ميوه بهترين درمان است .
بيماريهاى ترشى معده را با صبر و شكيبايى و مقاومت مى توان با آب پرتقال معالجه كرد زيرا ترشى آب پرتقال بزرگترين دشمن اسيد معده است .
بايد معالجه را با مقدار كمى آب انگور شروع كرد و يكباره براى هميشه از مصرف داروهايى مثل جوش شيرين كه بىاندازه عموميت داشته و متداول است چشم پوشيد .
در چنين حالتى دردهاى مخفى كه موقتا با داروها ، تسكين يافته بودند بيدار مىشود . اين دردها زود گذر هستند و نشانه اين است كه شفاى معدهء مريض آغاز شده است .
در دوره اى كه براى معالجه ورم و درد مزمن ، رژيم آب انگور گرفته‌ايد بايد از مصرف شير ، پنير ، تخم مرغ ، گوشت ، ماهى و غذاهاى سرخ كرده ، پلو ، سيب زمينى نان و كليه نوشابه‌هاى الكلى خوددارى كنيد .
اگر با اراده اى قوى همانطور كه تشريح شد مقاومت كنيد ، در مدت بيست و چهار ساعت يا چهل و هشت ساعت ، دردهاى موقت و زود گذر از بين مىروند و معده و روده‌ها حال طبيعى و فعاليت عادى خود را به دست مى آورند .
وقتى درد ساكت شد شما مىتوانيد شكم خود را كمپرس آب گرم بگذاريد يا حمام بخار يا حمام آفتاب با ماساژ بگيريد و دوباره معالجه با آب انگور را با هماهنگى ادامه دهيد .

313

نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 313
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست