responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : الفاروق ( فارسي ) نویسنده : مؤسسة دلتا للمعلومات والأنظمة    جلد : 1  صفحه : 277


- اختلاف الحديث ص 505 شافعى مىگويد نظر او اين است كه بعد از صبح و قبل از طلوع خورشيد و بعد از عصر قبل از غروب خورشيد نمىتوان نماز طواف خواند ، دليلش اين است كه از عمر روايت شده بعد از صبح طواف كرد و نگاه كرد ديد هنوز خورشيد طلوع نكرده سوار شد تا به ذى طوى رسيد و آنجا نماز طواف را خواند .
شافعى مىگويد : اگر عمر هم نماز را در آن ساعتها مكروه بداند ، نظر او مانند نظر ابن عمر است و هر كس چنين نظرى داشته باشد بايد هيچ نمازى را در ساعاتى كه پيامبر صلى الله عليه ( وآله ) وسلم از آنها نهى كرده ، جايز نداند ، نه نماز طواف و نه نماز جنازه و حتى نماز قضا را هم نتواند بجا آورد . و آن ساعتها بعد از نماز صبح است تا طلوع خورشيد و بعد از نماز عصر تا غروب خورشيد .
< فهرس الموضوعات > عائشه حق را به عمر مىدهد ، زيرا اهل يمن افراد بيكاره‌اى هستند كه زياد نماز مىخوانند !
< / فهرس الموضوعات > عائشه حق را به عمر مىدهد ، زيرا اهل يمن افراد بيكاره‌اى هستند كه زياد نماز مىخوانند !
- كنز العمال ج 8 ص 49 21813 - مقدام بن شريح از پدرش نقل مىكند : از عائشه پرسيدم رسول خدا صلى الله عليه ( وآله ) وسلم چگونه نماز مىخواند ؟ گفت نماز ظهر را مىخواند پس از آن دو ركعت نافله سپس نماز عصر را مىخواند و دو ركعت نافله ديگر بعد از آن بجا مىآورد .
گفتم : عمر از نافله بعد از عصر منع مىكرد و هر كه را مىخواند ، كتك مىزد . عائشه گفت : عمر خودش آن دو ركعت نافله را بعد از عصر مىخواند و مىدانست كه رسول خدا صلى الله عليه ( وآله ) وسلم هم آنرا مىخواند . اما قوم يمن آدمهاى بيكار و بىعارى هستند كه بعد از نماز ظهر نافله مىخوانند و بعد از عصر هم تا غروب آفتاب نماز مىخوانند ، و كار عمر بسيار خوب بود كه مانع نماز بعد از عصر شد .
< فهرس الموضوعات > پسر عمر با پدرش در فتوا مخالف است و در عمل موافق < / فهرس الموضوعات > پسر عمر با پدرش در فتوا مخالف است و در عمل موافق 22476 - ابن عمر ( پسر عمر ) از عمر نقل مىكند : مانع نماز خواندن كسى در شب يا روز نمىشوم مادامى كه هنگام طلوع و غروب خورشيد نماز نخواند .

277

نام کتاب : الفاروق ( فارسي ) نویسنده : مؤسسة دلتا للمعلومات والأنظمة    جلد : 1  صفحه : 277
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست