responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 328


جلوگيرى مىكند .
ولى سفيد شدن مو عوامل مختلفى دارد . چنانچه عاملش فقدان ويتامين ( ب ) كمپلكس باشد مىتوان آن را با خوردن غذاهائى كه به مقدار زياد ويتامين ( ب ) دارند ، بر طرف كرد ، ولى اگر عاملش چيزى ديگر باشد ، درمان ديگرى لازم دارد .
در هر حال ويتامين ( ب ) كمپلكس براى تقويت مو و براق كردن آن چيز بسيار مفيدى است . كسانى كه به موى خود علاقه دارند بايد از اين ويتامينها حداكثر استفاده را بكنند .
ولى اين را هم بايد در نظر داشت كه خوردن ويتامين ( ب ) كمپلكس و ويتامين ( آ ) موقعى مؤثر واقع مىشود كه اعصاب انسان تحت فشار غصه و نگرانى نباشد .
والا اگر شخص در معرض تند باد عواطف منفى قرار گرفته باشد ، فايده اى از خوردن ويتامينهاى فوق الذكر بر نخواهد گرفت .
كسانى كه نان جو مى خورند موى سر شان نمى ريزد چون جو دارى ويتامين ( ب ) زيادى است .
خوردن برنج پوست نكنده سبب مىشود كه موى سر نريزد و سفيد نشود .
براى جلوگيرى از سفيد شدن موها ، بهترين غذا چلتوك برنج است . بهتر است روزانه نيم سير پوست چلتوك يا گرد چلتوك را با ليمو عمانى دم كرده ميل نمائيد و بقيه پوست برنج را در كمى آب بجوشانيد و آن را صاف كنيد و آب آن را با هر غذايى كه ميل داريد ، مخلوط كرده بنوشيد ، كسانى كه برنج را به اين صورت بخورند نه پير مىشوند و نه موى سرشان مى ريزد و نه سفيد مىشود .
اگر سر شما از فرط ريزش مو رو به طاسى است . با كلسترول مبارزه كنيد چون اين كلسترول است كه جلوى عروق شعريه را گرفته و نمى گذارد خون به پيازهاى مو برسد .
اگر گرفتار موخوره هستيد ، با كلسترول مبارزه كنيد . يعنى از برنج

328

نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 328
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست