responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 153


سرد استحمام ننمائيد ، زيرا در اين صورت زرد آلو در معده زود تخمير مىشود و ايجاد گاز و نفخ مى نمايد . زرد آلو را با مغز هسته بخوريد تا دچار نفخ نشويد .
پرتقال با نان كامل برشته و پنير تازه بر ضد كم خونى غذاى خوبى است . ليمو براى معالجه كم خونى مفيد است .
توصيه شده است در مورد بيمارى كم خونى چغندر مصرف شود . چغندر را بايد حتى الامكان خام مصرف كرد .
اسفناج كه داراى مقدار زيادى آهن است و گلبولهاى قرمز خون را زياد مىكند براى معالجه كم خونى توصيه مىشود .
جعفرى خون را ضد عفونى مىكند و به همين دليل مصرفش را به اشخاص كم خون توصيه مى نمايند .
شاهى آهن زيادى دارد و مصرف آن براى مبتلايان به كم خونى مفيد است .
عدس بىاندازه مغذى و سرشار از املاح معدنى و فسفر و آهن است و به تمام اشخاص كم خون مصرف آن توصيه مىشود .
براى رفع كم خونى جوانه گندم مفيد است .
آب هويج خام را هر صبح ناشتا ميل كنيد . مصرف خربزه به اشخاص كم خون توصيه مى گردد . آلو در معالجه كم خونى مفيد است .
خرما به واسطه آهن زياد خون ، ( هر صد گرم خرما 6 / 3 تا 5 ميلى گرم آهن دارد و بدن ما در روز به 9 / 0 ميلى گرم آن محتاج است ) براى افراد كم خون ايده آل است .

153

نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 153
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست