responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 29


تنهاى ميوهائى مثل آلو و سيب پخته و مخصوصا آب پرتقال به ضميمه كمپرسهاى گرم و سرد از حمله و قانقاريا شدن آپانديس جلوگيرى مىكند .
اين روش معالجه را با هوشيارى و اطمينان بايد شروع كرد و ادامه داد .
كمپرسهاى گرم و سرد متناوب بايد هر روز دو بار عمل شود و هر كدام يك ساعت طول بكشد و بايد در اين وقت به بيمار مبتلا به آپانديس ، آب پرتقال و يا نارنگى زياد و به عنوان غذا بويون آلو و پياز پخته داد .
هر ساعت يك ليوان بزرگ آب پرتقال و يا يك فنجان بزرگ بويون آلو و يا سيب پخته به بيمار بدهيد و در آغاز شروع معالجه ، بايد مقدار آن را از كم شروع كرده رفته رفته زياد كرد .
گوشت اگر نيم پخته باشد امراضى را ايجاد مىكند كه در رديف آنها آپانديس قرار دارد .
در گوشت سمى است بنام كاسترول كه باعث پيدايش بيمارى مىشود ، البته در صورتى كه زياد و مدام خورده شود . ولى در گوشت خام اين سم به مقدار زياد و زنده است ، لذا خوردن گوشت خام هر چقدر كم باشد خطرناك خواهد بود .
آسم ( تنگى نفس شديد و دائمى ) تنگى نفس شديد را آسم گويند .
جوشاندهء برگهاى توت فرنگى با شيرين بيان حملهء آسم را تخفيف و تسكين مىدهد .
سير را در بيمارى آسم تجويز مى كنند . براى معالجه آسم با سير ، چند حبه سير را دوازده روز در يك ربع ليتر الكل نود درجه بخيسانيد ، هنگاميكه

29

نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 29
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست