responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 133


بدن از كار افتاده و بواسطهء فساد داخلى تكه تكه مىشوند .
اگر جذام در مراحل ابتدائى باشد مى توان آن را با پرتقال مداوا كرد .
فلفل سياه خون غليظ را سبك مىكند و براى درمان جذام مفيد است .
روغن نخود كه از جوشاندن نخود در روغن زيتون بدست مى آيد براى جذام بسيار مفيد است .
چاقى براى معالجه چاقى متدهاى زيادى اختراع و توصيه و تجويز گرديده است ولى هر كدام از اين رژيمها به ريشه چاقى كه همان كبد است اگر توجه نداشته باشيد به زودى با شكست روبرو مىشود . در رژيمى كه براى لاغر شدن مى گيريد بايد كارى كرد كه كبد كاملا استراحت كند ، زيرا غذاهايى كه چاقى مىآورند مثل :
چربى ، گوشت ، روغنهاى مايع نباتى ، ميوه‌هاى روغنى ، شير ، پنير ، كره ، تخم مرغ ، برنج ، نان ، سيب زمينى ، انجير خشك ، خرما ، كشمش ، عسل قند و تمام غذاهاى انرژىزا موجب اين مىشود كه كبد به كار افتد و خسته شود و در نتيجه هر كس كه كم يا زياد از اين مواد غذايى را مصرف كند خواهد ديد كه هيچ وقت وزن بدنش كم نخواهد شد .
اشخاص چاق كه براى كم كردن وزن خويش رژيم انگور مى گيرند بايد انگورى را انتخاب كنند كه تا ممكن است مقدار قند آن كم باشد و بهتر است انگورى باشد كه ترش و شيرين باشد و هنوز كاملا نرسيده باشد و بايد اين انگور را با ميوه‌هاى ديگر مثل پرتقال ترش ، ليمو ، هلو ، آلو و توت فرنگى تركيب كرد و در فواصل متناوب با هندوانه و خربزه خورد . براى اخذ نتيجه از انگور بايد ابتدا رژيم صغير و بعد رژيم كبير انگور را گرفت . انگور در بدن توليد چربى نمىكند

133

نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 133
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست