responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : الطب الكبير يا فرشته نجات ( فارسي ) نویسنده : محمد سرور الدين    جلد : 1  صفحه : 284


نكاتى دربارهء آبستنى غذاى زنان آبستن پس از آميزش وتشكيل جنين وظيفهء مادر شروع مىشود ، خوردن غذاهائيكه داراى ويتامين اى ( E ) هستند اولين موردى است كه زن حامله بايد متوجه آنها شده وسعى نمايد كه حتما بمقدار كافى از اين ويتامين ميل نمايد ، از بهترين غذاهائى كه ميتوانند در اينموقع جنين را حفظ نمايند جوانهء گندم است كه طرز تهيه آن را اكنون براى شما شرح ميدهيم :
دستور تهيه جوانه گندم براى اين كار ، گندم تازه تهيه نمائيد ، زيرا گندمهاى كهنه دير رشد مىنمايند . آنرا خوب پاك كنيد مخصوصا دقت نمائيد كه تلخه نداشته باشد ، سپس آنرا خوب بشوئيد وبعد با دو برابر وزن خود آب مخلوط نمائيد ودر محل خنكى بگذاريد سه روز بماند در اين مدت گندم نرم مىشود ، بعد آنرا در ظروف پهن ريخته روى آن يك پارچهء نازك ومرطوب انداخته در مقابل نور گذاريد وهمه روزه آنرا آب دهيد تا جوانه آن بقدر خود گندم شود در اين موقع آن را برداريد وبگذاريد در آفتاب خشك شود . بانوان آبستن بهتر است جوانه گندم را خام ميل نمايند چون بسيار موثر است .
جوانه گندم را بايد كم ميل كرد زيرا خيلى مقوى است ، خوردن سمنو در صورتيكه زياد حرارت نديده باشد بسيار مفيد است . سابقا سوهان اصل را با جوانهء گندم درست ميكردند وبسيار مفيد وخوش طعم بود ، ولى متأسفانه فعلا سوهان اصل

284

نام کتاب : الطب الكبير يا فرشته نجات ( فارسي ) نویسنده : محمد سرور الدين    جلد : 1  صفحه : 284
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست