responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : الطب الكبير يا فرشته نجات ( فارسي ) نویسنده : محمد سرور الدين    جلد : 1  صفحه : 265


گرفته است . تقريبا تمام آبى كه در انگور تازه وجود دارد وقتى بصورت كشمش در - ميآيد آب آن تبديل به قند وهيدرات دوكسرين ( مواد نشاسته اى ) مىشود ، كشمش غذائى است كه حجم آن كم ولى مواد مغذى آن فوق العاده زياد مىباشد بهمين جهت است كه در فصل زمستان كه بدن احتياج زيادى به كالرى دارد ، مصرف آن تجويز ميگردد .
كشمش تقريبا تمام خواصى را كه انگور تازه دارد در خود حفظ مىكند .
بعلاوه كشمش براى سينه مفيد است ودرد سينه را تسكين ميدهد كشمش را همانطور كه هست ميتوان خورد ويا آن را با نان شيرينى ويا غذا مخلوط كرد .
كشمش براى بچه ها مفيدترين شيرينى است بشرطى كه بآنها توصيه كنيد خوب بجوند ونجويده نبلعند .
انگور يكى از ميوه هاى بسيار مفيد است بقدرى عوامل مؤثر دارد كه ميتوان آن را يك داروخانه طبيعى ناميد . انگور يك عامل اصلى براى بازگشت نيروى عضلات است براى سلسله اعصاب يك غذا محسوب مىشود .
انگور پى را محكم مىكند ، درد را برطرف وروح را با نشاط ميسازد . انگور يك تصفيه كننده خون وملين مزاج است وميتوان آن را يكى از بهترين ميوه ها دانست وقتى انگور را بسوزانيم خاكستر آن 60 درصد پتاسيم دارد علاوه بر پتاسيم فلزات ديگرى از قبيل آهك ومنيزى ، اكسيد ، آهن ، منگنز ، كلر وسيليس در آن ديده ميشود ، هفده درصد اسيد فسفريك را بايد به مواد فوق الذكر افزود ، غير از فلزات داراى مقدارى قند وتانن نيز هست كه باعث تقويت مىباشد . علاوه بر اين ، مواد معدنى طبيعى ، نبايد فراموش كرد كه انگور عوامل زنده ى متعددى دارد كه اكنون بطور مختصر بآنها اشاره مىنمايم :
1 - دياستازها - اين عوامل كه روى پوست انگور زندگانى مىكنند كمك خوبى براى لوله هاضمه مىباشند .


اسرار خوراكيها

265

نام کتاب : الطب الكبير يا فرشته نجات ( فارسي ) نویسنده : محمد سرور الدين    جلد : 1  صفحه : 265
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست