responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : الطب الكبير يا فرشته نجات ( فارسي ) نویسنده : محمد سرور الدين    جلد : 1  صفحه : 244


طبيعى براى طايفهء از ميكروبها محسوب مىشود .
دكتر ( دامر ) گويد در زمان واحد هم غذا وهم دوا است ودكترها آنرا براى استدرار بول وامراض كليه ومرض استسقاء بكار مىبرند وخام خوردنش بهتر است .
ديگرى گويد پياز متضمن موادى است كه در تخفيف دردهاى بينى وحلق و مجارى تنفس وغيره خيلى موثر است . پياز براى اعصاب وبيخوابى مفيد است وداراى مخمرى است كه براى هضم مواد نشاسته اى لازم است . پياز براى گزيدگى زنبور وپشه ومگس بسيار سودمند است .
اگر چند قطره سركه روى پياز رنده شده بريزند وآب آنرا در بينى بچكانند از خون دماغ جلوگيرى مىكند .
پياز خام پياز خام نيز يكى از غذاهاى ضد عفونى كننده است ومعده و روده ها را از عفونت گوشت پاك مىكند وداراى انسولين نباتى است ومرض قند را معالجه واز ابتلاء بآن جلوگيرى مىكند .
هر شخص سالم كه بخواهد سلامتى خود را حفظ كند بايد در 24 ساعت با غذاى خود در حدود نيم سير پياز بخورد . پياز داراى گوگرد است وبراى رشد موهاى بدن بسيار لازمست .
پياز داراى ويتامين هاى مختلف مخصوصا ويتامين ( ث ) بوده واز رقيق شدن خون جلوگيرى مىكند . پياز نابود كننده ضد ويتامين ( ب ) مىباشد كه در مغز برنج بوده وويتامين هاى بدن را رسوب ميدهد .
پياز داراى فسفر است ، غذاى مغز ومشوق امور آميزشى است ، پياز آهك دارد واستخوان بندى ودندان ها را محكم كرده واز نرمى استخوان جلوگيرى مىكند .
در پياز آنزيم مخصوصى است كه اشك را زيادتر وترشحات داخلى غدد اشك را كه ضد سرطان است زياد مىكند . پياز اشتها بغذا وشهوت را زياد مىكند


از كتاب طب الصادق وراهنماى تندرستى * اسرار خوراكيها

244

نام کتاب : الطب الكبير يا فرشته نجات ( فارسي ) نویسنده : محمد سرور الدين    جلد : 1  صفحه : 244
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست