responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : الخصال ( فارسي ) نویسنده : الشيخ الصدوق    جلد : 1  صفحه : 243


پيامبر ( ص ) در خندق سه بار كلنگ زد و سه بار تكبير گفت

پيامبر ( ص ) در خندق سه بار كلنگ زد و سه بار تكبير گفت 212 - براء بن عازب مىگويد : چون پيامبر خدا ( ص ) به كندن خندق ( در جنگ احزاب ) فرمان داد ، صخرهء بزرگى در عرض خندق آشكار شد كه كلنگها در آن اثر نداشت ، پيامبر آمد و چون آن را ديد ، لباسش را كند و كلنگ را گرفت و گفت : بسم الله ، و ضربه اى زد كه يك سوّم آن صخره شكسته شد و گفت : الله اكبر ، كليدهاى سرزمين شام به من داده شد و به خدا سوگند كه هم اكنون كاخهاى سرخ آن را مىبينم ، سپس ضربه دوم را زد و گفت : بسم الله و يك سوم ديگر را هم شكست و گفت : الله اكبر ، كليدهاى سرزمين فارس به من داده شد و به خدا سوگند كه من كاخ سفيد مدائن را مىبينم ، سپس ضربه سوم را زد و باقيمانده سنگ شكسته شد و گفت : الله اكبر ، كليدهاى سرزمين يمن به من داده شد و به خدا سوگند كه از همين جا درهاى صنعا را مىبينم .

دوست داشتنىترين عملها نزد خداوند سه عمل است

دوست داشتنىترين عملها نزد خداوند سه عمل است 213 - وليد بن عيزار مىگويد : از ابو عمرو شيبانى شنيدم كه مىگفت : خبر داد مرا صاحب اين خانه و با دستش به خانهء عبد الله بن مسعود اشاره كرد ، گفت : از پيامبر خدا پرسيدم كدام يك از عملها نزد خداوند دوست داشتنىتر است ؟ فرمود : خواندن نماز در وقت خودش ، گفتم : بعد از آن چه چيز ؟ فرمود : نيكى به پدر و مادر ، گفتم : بعد از آن چه چيز ؟ فرمود : جهاد در راه خداوند . مىگويد : اينها را به من فرمود و من اگر بيشتر مىپرسيدم بيشتر مىفرمود .

سختترين چيزى كه از آنها بر امّت من ترسيده مىشود ، سه چيز است

سختترين چيزى كه از آنها بر امّت من ترسيده مىشود ، سه چيز است 214 - مجاهد مىگويد : ابن عمر از پيامبر خدا ( ص ) نقل مىكند كه فرمود :
سختترين چيزى كه از آنها بر امّت من ترسيده مىشود ، سه چيز است : لغزش عالم ، يا مجادلهء منافق به وسيلهء قرآن ، يا دنيايى كه گردن شما را بزند ، پس نسبت به آن بدبين باشيد .

نام کتاب : الخصال ( فارسي ) نویسنده : الشيخ الصدوق    جلد : 1  صفحه : 243
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست