responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 78


گردو ، بادام درختى ، فندق ، شاه بلوط ، ذرت ، چاودار ، جو ، ارزن ، جو سياه ، خردل ، ادويه ، دار چين ، زعفران ، زيره ، جوز هندى ، فلفل و ديگر محصولات صنعتى كه بعنوان ادويه استعمال مىشود .
شوكولات ، چاى ، قهوه و ديگر نوشابه‌هاى غير الكلى براى سلولهاى بدن ما و خون ما مضرند و در خون توليد اسيد اوريك مىكنند .
اسيد اوريك با ادرار خارج مىشود و براى خارج كردن آن بايد به غذاها و ميوه‌ها و گياهانى متوسل شد كه مدر هستند .
سيب از همه ميوه‌جات كمتر منك طعام دارد و براى مبتلايان به اوره مفيد است .
تانن و املاح پتاسيم كه در گلابى وجود دارد اسيد اوريك را به هر اندازه و مقدارى كه باشد حل مىكند .
هر روز يا لا اقل هفته‌اى دو بار در تابستان و يك بار در زمستان ، حمام كنيد زيرا نظافت موجب باز شدن مسامات مىگردد و راه را براى دفع اسيد اوريك مواد سمى ديگر باز مىگرداند .
پرتقال با خربزه ضد ( اوره ) است .
تره فرنگى داراى اسانس سولفوآزوته مى باشد و از لحاظ خاصيت ادرار آور ، در درجه ء اول است و در معالجه اورمى ( اوره آوردن ) خدمات گرانبهائى انجام مىدهد .
جوشانده تخم جعفرى به مقدار 30 تا 40 گرم در يك ليتر آب ، مقوى است و خاصيت دفع اسيد اوريك دارد .
انگور فرنگى حلال قوى اسيد اوريك است . سى گرم برگ انگور فرنگى سياه را به مقدار هموزن آن با شيرين بيان مخلوط كنيد و با يك ليتر آب بجوشانيد ،

78

نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 78
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست