نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي جلد : 1 صفحه : 78
گردو ، بادام درختى ، فندق ، شاه بلوط ، ذرت ، چاودار ، جو ، ارزن ، جو سياه ، خردل ، ادويه ، دار چين ، زعفران ، زيره ، جوز هندى ، فلفل و ديگر محصولات صنعتى كه بعنوان ادويه استعمال مىشود . شوكولات ، چاى ، قهوه و ديگر نوشابههاى غير الكلى براى سلولهاى بدن ما و خون ما مضرند و در خون توليد اسيد اوريك مىكنند . اسيد اوريك با ادرار خارج مىشود و براى خارج كردن آن بايد به غذاها و ميوهها و گياهانى متوسل شد كه مدر هستند . سيب از همه ميوهجات كمتر منك طعام دارد و براى مبتلايان به اوره مفيد است . تانن و املاح پتاسيم كه در گلابى وجود دارد اسيد اوريك را به هر اندازه و مقدارى كه باشد حل مىكند . هر روز يا لا اقل هفتهاى دو بار در تابستان و يك بار در زمستان ، حمام كنيد زيرا نظافت موجب باز شدن مسامات مىگردد و راه را براى دفع اسيد اوريك مواد سمى ديگر باز مىگرداند . پرتقال با خربزه ضد ( اوره ) است . تره فرنگى داراى اسانس سولفوآزوته مى باشد و از لحاظ خاصيت ادرار آور ، در درجه ء اول است و در معالجه اورمى ( اوره آوردن ) خدمات گرانبهائى انجام مىدهد . جوشانده تخم جعفرى به مقدار 30 تا 40 گرم در يك ليتر آب ، مقوى است و خاصيت دفع اسيد اوريك دارد . انگور فرنگى حلال قوى اسيد اوريك است . سى گرم برگ انگور فرنگى سياه را به مقدار هموزن آن با شيرين بيان مخلوط كنيد و با يك ليتر آب بجوشانيد ،
78
نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي جلد : 1 صفحه : 78