responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 61


هويج مثل تمام سبزيها و بيشتر از همهء آنها اعمال روده‌ها را منظم مىكند ، مصرف آن در اسهال مفيد است .
تخم بزرگ براى رفع اسهال نافع است . در اين مورد ، يك قاشق سوپ خورى بزرگ را در يك گيلاس آب خيسانيده به بيمار ميدهند .
سماق قابض و براى اسهال مزمن مفيد است . اگر با تخم گشنيز خورده شود اسهال را درمان مىكند .
زردآلوى تازه داروئى عليه اسهال است .
آب ليمو به مقدار زياد " باسيل " هاى اسهال خونى را نابود مىكند .
دمكرده ريشه گل ختمى به مقدار سى گرم در يك ليتر آب ، براى اسهال خونى مفيد است .
دارچين براى رفع اسهال مصرف مىشود .
دمكرده برگ خشك درخت انگور به مقدار بيست و پنج گرم در يك ليتر آب در مورد اسهال مصرف مىشود .
هسته‌ها انگور را اگر بكوبند و با عسل مخلوط كنند و به كسانى كه دچار اسهال شده اند بخورانند بيمارى آنها را معالجه مىكند .
رازيانه براى درمان اسهال به كار مى رود .
جوشانده برگ و گل سيب زمينى به مقدار سى گرم در يك ليتر آب براى اشخاصى كه مبتلا به اسهال هستند مفيد است .
ماست را اگر در كيسه اى بريزيد كه ترشابه آن خارج شود و آن را

61

نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 61
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست