responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 335


غذاهاى نباتى و آب ميوه و آب سبزى و پرهيز از گوشت و چربى و ماليدن روغن مسكن در موضع درد و گرم نگاهداشتن پا صورت مى گيرد .
بيمارى نقرس در اثر افراط در تغذيه مواد آلبومينى بوجود مىآيد و حاصل افراط اينست كه بسيارى از فضولات سموم در خون پيدا مىشود و باعث ايجاد بيمارى نقرس مى گردد .
اين فضولات در لنف جمع شده و در شصت پا متمركز مىگردد و توليد نبض شديد و دائمى مىكند . نقرس در حالت شديد ، دردهاى غير قابل تحملى دارد و گاهى منجر به اختلالات مغزى مىشود .
براى معالجه نقرس بايد تخم مرغ ، ماهى ، پنير ، گوشت را از غذاى حذف كرد .
معالجه نقرس را بايد با رژيم انگور و حمام آفتاب و حمام گرم توأم كرد .
براى حمام گرم ، شبها بايد پاهاى خود را در طشتى از آب گرم به مدت نيم ساعت يا يك ساعت نگهداريد .
آب انگور را مىتوانيد با آب ليمو و يا پرتقال و يا ميوه‌هاى ديگر نيز صرف كنيد و در اين صورت مىتوانيد به تناوب يك روز آب انگور بخوريد و روز ديگر آب ليمو و ميوه‌هاى ديگر را بنوشيد .
براى معالجه نقرس هر روز يك فنجان جوشانده شيرين آرتيشو را ميل كنيد . براى تهيه اين جوشانده چهار برگ آرتيشو را در يك ليتر آب آهسته آن قدر بجوشانيد تا به هفتاد و پنج سانتى ليتر تقليل يابد .
يك شلغم را بپزيد و آن را ريز ريز كرده به شكل فرنى در آوريد و مثل ضمادى روى جاهائى كه درد مىكند بگذاريد ، خوردن يك ليتر آب هويج خام صبح ناشتا در درمان نقرس بسيار مفيد است .

335

نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 335
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست