responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 102


بوى پا عده‌اى براى اينكه پايشان بو ندهد زياد آن را با آب و صابون مى شويند و هرچه زيادتر مىشويند نتيجهء معكوس مى گيرند .
براى رفع بوى پا بهترين وسيله ايجاد ترشى است و اين كار را مىتوان با دستورات زير عملى كرد :
پس از استحمام و شستشو مقدار زيادى بدون جوراب راه برويد تا پاى شما عرق كند و عرق آن خشك شود .
براى ترش كردن پا مىتوانيد از ترشيها استفاده نماييد و بهترين دستور اين است كه يك گرم جوهر ليمو را در صد گرم آب حل نماييد و پاى خود را با آن شسته و بگذاريد اين آب در آنجا خشك گردد .
اگر براى خشك كردن پا پودر استعمال مى نماييد سعى كنيد كه آن پودر ترش باشد ولى بدانيد كه اينها هىچكدام ترشى طبيعى شوند . پس بهتر است كارى كنيد كه زياد عرق نماييد و براى اين كار بهترين دستور ، خوردن غذاهاى معرق است كه مهمترين آنها خربزه ، انيسون ، خبازى ، پرسياوشان ، جوزهندى ، دار چنين ، زنجبيل و گل گاو زبان است .
دم كردهء گل گاو زبان با ليموى عمانى را مىتوان صبح به جاى چاى خورد .
و نيز زنجبيل ، دار چين و جوزهندى جزو ادويه‌اى هستند كه معمولا به غذا مى زنند .
با خبازى و پرسياوشان نيز مىتوان شربتهاى خوشگوارى در ست كرد . اثر اين مواد به علت هورمونهاى نباتى است كه در آنها بوده و غدد عرق از آنها استفاده مى نمايند .
دم كردهء دار چين به جاى چاى سابق معمول بوده و بسيار نافع است .
چاك گوشهء لب در اثر حرارت جگر و كليه ، در گوشهء لب چاكى ايجاد مىشود و هر چند روغن

102

نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 102
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست