responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 126


تصلب شرائين تصلب شرائين سخت شدن رگهاى جهنده و سرخ رگهاست يعنى رگهائى كه خون را از قلب به ساير قسمتهاى بدن مىرساند .
دو يا سه تكه تره فرنگى را حلقه حلقه ببريد و در ظرفى كه آب دارد بريزيد و روى آتش بگذاريد تا يك يا دو ساعت بجوشد و بپزد . بعد آن را صاف كنيد و در يك فنجان بريزيد و هر روز بين غذاها دو تا سه فنجان از آن را بنوشيد . بريده تره فرنگى براى درمان تصلب شرائين مفيد است . اگر مصرف آن را ادامه دهيد بهبودى محسوس در خود خواهيد ديد .
كرفس براى معالجه تصلب شرائين غذاى مفيدى است و بيماران مى توانند هم كرفس را در غذاى خود بريزيد و هم آب آن را گرفته روزى يك فنجان ميل كنند .
جوشانده شيرين برگ آرتيشو ، به مقدار چهار برگ در يك ليتر آب كه به آهستگى جوشانده شود تا به هفتاد و پنج سانتى ليتر تقليل يابد ، براى تمام عوارض تصلب شرائين تجويز شده است .
پياز ، چون هم داراى سيليس و هم داراى آهك است براى اشخاصى كه مبتلا به تصلب شرائين شده اند فوق العاده مفيد مى باشد .
سير ، ذراتى را كه به شكل ذره‌هاى ريز شيشه اى در شرائين جمع مىشود و توليد تصلب شرائين مىكند ، حل مى نمايد . به همين جهت براى تنظيم جريان خون در شرائين و جلو گيرى از تصلب آن مفيد است .
آلو ، ميوه اى مغذى است كه مصرف آن براى كسانى كه تصلب شرائين دارند تجويز مىشود .

126

نام کتاب : نسخه حكيم ( فارسي ) نویسنده : مير حسين عطار يزدي    جلد : 1  صفحه : 126
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست