responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : الطب الكبير يا فرشته نجات ( فارسي ) نویسنده : محمد سرور الدين    جلد : 1  صفحه : 392


بر آن اضافه نمودم روى چراغ گذاشته تا بجوشد ، سپس ظرف را در مقابل صورتم نگاه داشتم تا از بخار آن استفاده كردم وبه اين ترتيب درد گوشم كاملا معالجه شده .
شير بلغور گندم از مواد غذائى بسيار مقوى است كه قوت پوست نگرفتهء آن بمراتب بيش از گندمى است كه پوست آنرا گرفته باشند ، در گندم ماده غذائى باسم ويتامين ( ب ) وجود دارد كه كمبود آن در بدن توليد خشكى پوست وريز مو ، خستگى وسستى ؟ ؟ اعصاب وعضلات مىكند ، اين ماده غذائى را ميتوانيم از طريق خوردن نان ويا بلغور فراهم كنيم كه هم ارزان وهم در دسترس همه هست .
شير بلغور ( شير ترخنه ) اين غذا را ميتوان با شير تازه يا شير خشك درست كنيم البته شير تازه بهتر است .
مواد لازم واندازه هاى لازم : شكر دو قاشق غذا خورى ، بلغور نصف ليوان ، آب يك ليوان ، شير يك ليوان ونيم . طرز تهيه : ابتدا بلغور را مدت دو ساعت در آب خيس مىكنيم وقتى خوب خيش خورد در همان آب مىگذاريد بپزد ، در حين جوشيدن يك ليوان شير را در آن مىريزيد وقتيكه بلغورها پخته شد بقيه شير را اضافه مىكنيد باز مىگذاريد چند جوش بزند تا خوب جا بيفتد ، بعد شكر را هم مىريزيد وكمى بهم ميزنيد باز مىگذاريد چند جوش بزند تا خوب شكر حل شده وجا بيفتد ، اين غذا خيلى خوشمزه وبراى سلامت ورشد كودكان مفيد است ، البته تمام غذاى طفل نبايد منحصر باين غذا باشد .
جوانان وبزرگسالان هم ميتوانند براى صبحانه از اين غذا استفاده كنند .
الحمد لله اولا وآخرا وصلى الله على سيدنا ونبينا محمد وآله .
محمد سرور الدين پايان اگر اين كتاب مورد پسند شما قرار گرفت بدوستان خود نيز تهيه آنرا توصيه فرمائيد < / لغة النص = عربي >


از مجله دهقان .

392

نام کتاب : الطب الكبير يا فرشته نجات ( فارسي ) نویسنده : محمد سرور الدين    جلد : 1  صفحه : 392
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست